lunes, 11 de abril de 2011

PIMEC, QUINA DECEPCIÓ!!!

A qui els interessi els comuniquem que els usuaris del programa emppersona estem molt decebuts del tracte que ens han donat des de Fundació PIMEC, doncs després del sopar solidari del dia 7 de juny, en el que van assistir els Prínceps d'Astúries, no s'han tornar a posar en contacte amb nosaltres per tal de continuar els nostres plans de treball i ens van deixar abandonats o ens van derivar a serveis que ja coneixem.
Moltes vegades, se'ns han tret de sobre, amb molt males maneres.
Com saben els nostres casos éren complicats, doncs havíem perdut les nostres empreses, no trobavem feina, estàvem a punt de perdre les nostres empreses, anavem a perdre els nostres pisos...Creiem que aquesta és una organizació més sense moral ni escrúpuls.
Com recordarà les nostres situacions de vida han aparegut en diferents mitjans de comunicació, i en el mateix sopar, el Sr. González, de la PIMEC, va anunciar que el que es recaptés aniria destinat al programa emmpersona. Cosa que considerem no ha succeït.
Voldríem denunciar que la Fundació s'ha encarregat de destrosar un programa que funcionava, gràcies a la persona que duia excel·lentment els nostres casos.
Hem sabut i no per la Fundació que la PIMEC no ha contractat a aquesta gran professional, sinó que s'ha aprofitat de l'ajuda de la Generalitat i després l'ha acomiadat.
Sentim que la PIMEC ens han utilitzat per captar fons que mai s'han adreçat al seu fi i que han fet de nosaltres una barata campanya de marketing per netejar-se la seva imatge.
Els usuaris del programa emppersona

Publicitat enganyosa:

http://omecoaching.blogspot.com/2010/06/emppersona.html

http://www.catradio.cat/audio/425463/Programa-Emppersona-de-la-Fundacio-PIMEC-ajuda-a-autonoms-i-empresaris

http://www.economiadigital.es/es/notices/2011/03/el_67_de_los_atendidos_por_el_programa_emppersona_se_recuperan_18110.php
 
http://web.pimec.org/es/actualitat/noticies/fundacio-pimec---programa-emppersona

http://www.informacion-empresas.com/Marca_EMPPERSONA-PROGRAMA-DNAJUT-PERSONAL-LNEMPRESARIAT.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario