viernes, 6 de mayo de 2011

PIMEC, POR FAVOR, MÁS TRANPARENCIA YA!!!!!!!!!!

ELS PREMIS PIMES D'AQUEST ANY TINDRAN CARÀCTER SOLIDARI, EH?????



Van dir coses incomplertes i mai fetes:
Els Premis Pimes 2010, que organitza la patronal PIMEC, tindran aquest any una causa solidària amb tots aquells empresaris i empresàries i persones autònomes que han hagut de renunciar a la seva activitat empresarial com a conseqüència de la crisi econòmica, que s’ha traduït en una forta baixada de la demanda i en una severa restricció del crèdit per part de les entitats financeres.

“No ens podem estar de braços plegats veient com emprenedors i emprenedores que han treballat molt per tirar endavant el seu negoci ara s’enfonsen i es queden sense empresa, sense família, completament sols” ha explicat Josep González, president de PIMEC, durant la reunió del Jurat dels Premis que s’ha reunit avui a Barcelona per analitzar les candidatures presentades. Per aquest motiu, PIMEC destinarà la quota íntegra del sopar que abonen els assistents a una causa molt propera per a tots els emprenedors, el programa emppersona d’ajuda a l’empresariat, que fa uns mesos ha posat en marxa la Fundació PIMEC Acció Social.

Aquest servei va dirigit a les persones empresàries que afronten series dificultats en el seu negoci o que s’han quedat sense activitat. El programa emppersona els proporciona suport personal i professional mitjançant orientació, assistència i assessorament perquè reforcin la seva confiança personal davant l’adversitat, recuperin el seu talent i obtinguin una segona oportunitat. Fins ara, el perfil dels usuaris és en un 80% homes amb una mitjana d’edat de 45 anys, i en un 20% dones, amb una mitjana d’edat de 55 anys; un 65% dels usuaris tenen una formació universitària, i en el 75% dels casos, les persones tenen càrregues familiars. Gràcies als vuit mesos de vida del programa emppersona, PIMEC ha pogut rebre més informació de la crua realitat a què estan abocats molts empresaris i empresàries; per aquest motiu, ha volgut fer un pas més per ajudar l’empresariat que està en situacions extremes amb la solidarització dels premis.

El Sopar anual de PIMEC, en el qual s’emmarquen els Premis Pimes –aquest any és la 13a edició-, tindrà lloc la primera quinzena de juny al Palau Sant Jordi de Montjuïc i serà presidit per SSAARR els Prínceps d’Astúries i de Girona. Avui les 21 personalitats que formen part del Jurat dels Premis s’han reunit per estudiar les candidatures presentades i fer la deliberació corresponent. Els Premis Pimes compten amb 4 modalitats: pime més competitiva, amb categoria de micro, petita i mitjana empresa; comerç més competitiu; premi Fundació PIMEC als valors d’empresa i Premi a la Qualitat Lingüística en el món empresarial.

http://emppersona.blogspot.com/2011/04/cobertura-de-la-fundacion-pimec-en.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario